Medlemskap

Som medlem kan du ta del av webbinarier, träffar, forum för diskussioner, nyhetsbrev och rabatt på certifiering. Dessutom kan du naturligtvis vara med och påverka organisationens utveckling. Tillsammans kan vi hjälpas åt!

För vem?

IAAP vänder sig till dig som arbetar inom den offentliga sektorn, IT-branschen, universitet, banker, webbyråer och brukarorganisationer. Du som är intresserad av tillgänglighet i allmänhet är självklart också välkommen. Våra medlemmar är bland annat utvecklare, formgivare, projektledare, kommunikatörer och upphandlare.

Du kan bli medlem både på individ- och organisationsnivå. Vare sig du är nybörjare på området och precis har påbörjat din resa eller om du har lång erfarenhet av att arbeta med digital tillgänglighet är IAAP något för just dig. Tillgänglighetsexperter ifrån hela världen går samman och delar ett gemensamt mål; förbättra så att produkter och tjänster blir tillgängliga för alla i samhället.

IAAP vill hjälpa dig som arbetar med tillgänglighet att utveckla dina färdigheter för att kunna hjälpa din organisation att integrera tillgänglighetsaspekten i era produkter, service och infrastruktur. Bli medlem redan idag!

Information om de olika medlemskategorierna (engelsk text), öppnas i nytt fönster

Bli medlem i IAAP (engelsk text), öppnas i nytt fönster