Webbinarium 9 okt: Så får du tillgänglighetstestning att bli ett självspelande piano i din organisation

I det här webbinariet kommer Andreas Cederbom från Useit dela med sig av sina erfarenheter av att förflytta tillgänglighetsfrågan från en ”extrauppgift” till en integrerad del av kvalitetsarbetet.

I takt med att medvetandegraden om tillgänglighet ökar hos både leverantörer och beställare ökar också förutsättningarna för att ta nästa steg i arbetet med att kvalitetssäkra tillgängligheten i interna och externa tjänster. För att nå målet med ett tillgängligt samhälle räcker det inte med kompetens hos enstaka personer, eller team, det krävs ett strukturerat arbete i hela organisationen. Det kan låta dramatiskt men behöver i praktiken inte innebära några stora förändringar av organisationen och hur den arbetar. 

Andreas Cederbom
Andreas har mer än 16 års erfarenhet av att jobba med tillgänglighet och användarcentrerad kvalitetssäkring. Han har varit med och utformat IAAPs certifiering för webbspecialister och har under de senaste åren fokuserat på teststrategier och hur större organisationer jobbar med tillgänglighetsarbetet. Andreas är även en efterfrågad föredragshållare och utbildare kring tillgänglighet, lagstiftning och kvalitetssäkring.

Tid: Den 9 oktober kl. 14:00-15:00
Plats: Webbinarium via Adobe Connect

Inga förkunskaper krävs.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till frida.sandberg@iaapnordic.org. Kostnadsfritt för dig som är eller blir medlem i IAAP Nordic. För icke medlemmar är kostnaden 500 kr. 

Varmt välkommen att delta!