Webbinarium 14 maj: En användarcentrerad resa för tillgänglighet

Vad är det vi gör och vad är det vi inte gör för att skapa tillgängliga produkter? Vilka är det vi inkluderar och vilka exkluderar vi i våra beslut? Vad är kultur och påverkar kulturen om vi når målet med att skapa tillgängliga produkter?

Elisabeth Aguilera kommer att berätta om Arbetsförmedlingens resa, från noll kronor till en faktiskt budget. Följ med på en användarcentrerad resa mot målet - allt ska vara tillgängligt för alla oavsett förutsättning.

Elisabeth Aguilera är framröstad som Årets eldsjäl på Arbetsförmedlingens IT-avdelning 2019 och utbildad UX-designer. Med lång erfarenhet av att arbeta med beteendeförändring driver hon nu på arbetet kring digital tillgänglighet på Arbetsförmedlingen sedan 3 år tillbaka. Hon samarbetar både nationellt som internationellt inom både den offentliga och den privata sektorn.

Tid:
Den 14 maj kl. 14:00-15:00
Plats: Webbinarium via Zoom. 

Inga förkunskaper krävs.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till frida.sandberg@iaapnordic.org. Kostnadsfritt för dig som är eller blir medlem i IAAP Nordic. För icke medlemmar är kostnaden 500 kr. 

Varmt välkommen att delta!