Webbinarium 28 november: Universell utformning

Den 28 november klockan 14 kör vi igång med IAAP Nordics första webbinarium. Temat är universell utformning.

Under detta webbinarium kommer Per-Olof Hedvall att introducera Universell utformning. Vad är det? Hur går det att tänka kring design och inkludering? Vilka metoder finns det för att arbeta med universell utformning? Per-Olof kommer att belysa med smarta exempel ifrån produktdesign och arkitektur.

Dagens föreläsare är Per-Olof Hedvall. Per-Olof arbetar som ämnesföreträdare på Certec vid Institutionen för designvetenskaper, Lunds Tekniska Högskola och är en av Nordens mest framträdande forskare och tänkare inom tillgänglighetsområdet. Han forskar om tillgänglighet, universell utformning och social inkludering med särskilt intresse för samspelet mellan människor och teknik. Per-Olof har arbetat i ett flertal nationella och internationella projekt med inriktning mot tillgänglighet och inkluderingsfrågor kopplat till design och teknik.

Ta chansen att lyssna till en verklig legend!

Tid:14:00-15:00
Plats: Webbinarium via Adobe Connect

Inga förkunskaper krävs.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till frida.sandberg@iaapnordic.org. Kostnadsfritt för dig som är eller blir medlem i IAAP Nordic. För icke medlemmar är kostnaden 500 kr. 

Varmt välkommen att delta!