Webbinarium 7 november: Så lyckas du leverera tillgänglig design

I det här webbinariet kommer Malin Hammarberg från HiQ Göteborg att dela med sig av sina erfarenheter av hur man lyckas med att kommunicera och leverera tillgänglig design.

Vi som Ux/IxD strävar efter att nå så många användare som möjligt och skapa lösningar som ger nöjda användare. Vi har ofta redan tänkt på tillgänglighet och skapat förutsättningarna för en tillgänglig lösning, men hur levererar och kommunicerar vi så att vi inte tappar tillgängligheten på vägen? Vi tittar på vad utvecklare och webbredaktörer behöver från oss i vår leverans så att de kan underhålla en tillgänglig lösning.

Malin Hammarberg
Malin har arbetat med web- och apputveckling i över 10 år och har provat på alla olika roller i webbutvecklingsprojekt. Malin har 6 års erfarenhet av att jobba med tillgänglighet och 9 års erfarenhet av Ux/IxD. Hon har IAAPs certifieringar för tillgänglighetsexpert och webbtillgänglighetsexpert. Malin arbetar dagligen med att skapa tillgängligare lösningar med god användbarhet och håller inspirerande föreläsningar och ger råd till företag om hur de ska kunna nå fler av sina användare oavsett användarnas förmågor.

Tid: Den 7 november kl. 13:00-14:00
Plats: Webbinarium via Adobe Connect

Inga förkunskaper krävs.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till frida.sandberg@iaapnordic.org. Kostnadsfritt för dig som är eller blir medlem i IAAP Nordic. För icke medlemmar är kostnaden 500 kr. 

Varmt välkommen att delta!