Glad sommar!

IAAP Nordic fortsätter att växa och våra senaste organisationsmedlemmar är Geniem från Finland, Valtech från Sverige och Inmeta från Norge. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna! Ha en glad sommar så ses vi till hösten!

Kommande webbinarier

Webinar 10 September: Prioritizing accessibility

In this webbinar Sarah Brodwall from the Norwegian Directorate of eHealth will discuss the ethics of prioritizing accessibility issues, the factors affecting how prioritization happens and how to take control of the process in order to provide the best user experience possible for as many users as possible. The presentation will be held in English.

Prioritizing accessibility


Webbinarium 9 oktober: Så får du tillgänglighetstestning att bli ett självspelande piano i din organisation

Tillgänglighetexperten Andreas Cederbom från Useit delar med sig av sina erfarenheter av att förflytta tillgänglighetsfrågan från en "extrauppgift" till en integrerad del av kvalitetsarbetet.

Så får du tillgänglighetstestning att bli ett självspelande piano i din organisation


Webbinarium 8 november: Så lyckas du leverera tillgänglig design

I det här webbinariet kommer Malin Hammarberg från HiQ Göteborg att dela med sig av sina erfarenheter av hur man lyckas med att kommunicera och leverera tillgänglig design.

Så lyckas du leverera tillgänglig design


Webbinarium 5 december: Tillgänglighet på Handelsbanken - ett internationellt företag

Kraven på tillgängliga digitala lösningar ökar, både i samhället i stort men också via lagkrav. Är man en stor organisation med verksamhet i stora delar av världen och olika kompetenser utspridda på olika avdelningar och i olika länder är det en utmaning att säkerställa kvalitén på tillgängligheten i digitala kanaler.

Nicklas Karlsson från Handelsbanken kommer i detta webbinarium att dela med sig av den resa som Handelsbanken har gjort.

Tillgänglighet på Handelsbanken